Tyrkia, dag 2 vol 2

Nå sitter jeg på en restaurant litt fra hotellet for å blogge, nettet på hotellet er så latterlig dårlig at det tar 5 minutter bare å oppdatere en nettside. . . Så fremover tror jeg vi blir å gå hit for å bruke nettet! Jeg har (som vanlig) nesten ikke strøm på pcen, så jeg stresser som en gal for å få postet, haha. Jeg får jo aldri ladet den helt opp siden strømmen ikke er på i rommet vårt når vi ikke er der. . . Men det holder vel akkurat til at jeg har fått gjort det jeg skal gjøre.

I går kveld etter jeg hadde blogget dro vi å spiste middag og feire at Martine ble 20 år i dag! Også fikk vi sett litt i butikkene som er inne i sentrum her. Ble noen drinker før vi bestemte oss for å dra tilbake til hotellet og legge oss. Men vi fikk selvfølgelig ikke sove før klokken var over 4 uansett siden det er lørdag og alle vennene våre tydeligvis hadde masse på hjertet klokken 4 om natten. . . . . Er det noe jeg som får meg til å ta bunntenning så er det når folk MÅ ringe om natten og vekke meg. 

Og siden dette for det meste er et innlegg om i går ble overskriften derfor “dag 2 vol 2”, haha. . .

Toppen min er gammel fra nelly, shorts fra bikbok og sko fra nelly

Nå skal vi snart gå tilbake til hotellet for å ordne oss, så skal vi på et kjøpesenter som er i sentrum! Så skal jeg se om jeg ikke får blogget en gang til i kveld, har ikke tatt noen bilder til nå i dag så kameraet blir med inn til sentrum. Ha en fin søndag ♥ For meg er alle dager like, så at det er søndag i dag hadde jeg ikke visst om ikke Tina ringte meg i natt og var full, haha! Godt jeg har venner i Norge som minner meg på at de savner meg og at de skulle ønske jeg ikke dro på ferie ♥ Jeg kjenner allerede at det skal bli godt å komme hjem – ikke fordi jeg ikke trives her, men fordi jeg skulle ønske at jeg kunne fått i pose og sekk. Jeg skulle ønske jeg hadde alle vennene mine med meg og at vi var på samme plass!

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg