den straffen man får

Happy sunday! Jeg planla i alle fall å ha det med å ikke dra ut i går, men våknet likevel opp forkjølet og tett i dag. . . Just my luck. Er vel straffen jeg får for å ikke drikke på en lørdag? høhø. Er heldigvis bare en mild forkjølelse, så satser på at jeg sover det av meg i natt.

Helgen har jeg brukt mest på familien! Mamma og kjæresten kom til byen på fredag, og litt familie fra sør tok turen opp for å feire 60 årsdagen til mammas tante. Det er superkoselig når vi først samles – omså bare noen få av oss, for det er ikke ofte!

Så har jeg sett litt på interiør og møbler. Til høsten tenker jeg det er på tide at jeg kommer meg i egen leilighet, så da trengs det å handle litt! Jeg har jo litt fra før av, men det største, som sofa, tv og hvitevarer må jeg få kjøpt. Interiør har jeg vel i grunnen nok av, så det blir ikke kjøpt noe nytt av det før jeg eventuelt har funnet meg noe. Planen er jo å kjøpe min egen leilighet en eller annen gang – helst til neste år! Så da må det spares og jeg må ha møbler til å innrede den med. Men først blir jeg nok å starte med å leie.

Lampe HER // Pute HER // Klokke HER // Lyslykt HER // Cotton balls HER // Oppbevaringsbokser HER

4 kommentarer

Siste innlegg