litt skremmende

God lørdag! Jeg er hos tante og onkel for å passe Frida, hunden deres, i helgen. Så her har jeg vært siden i går og vi har det flott, hvis vi ser bort fra i natt hvor Frida har hatt mesteparten av dyna og jeg har våknet hver andre timen av å fryse på stumpen. . . Men ellers, tipp topp! I natt får hun sove i sin egen seng, tenker jeg.

Ellers er jeg helt ferdig med opplæringen på jobb nå – så nå er alt “for real”, haha. Litt skremmende, men jeg lærer jo mer for hver dag som går da. I går hadde vi siste “eksamen” for opplæringstiden, og med et resultat på 94% rett kunne jeg si meg meget fornøyd! Kravet var 80%, så jeg klarte det med god margin og var sykt happy når prøven var levert.

Genser fra bikbok, bukse HER.

Enkelte av oss synes det er morsomt å slikke den andre i ansiktet (. . .)

Nå har vi nettopp spist middag og skal snart ut å kjøre litt! Vi tar turen til Kongsvik i kveld, sånn at jeg får vært sammen med Tina og Frida kan være litt sammen med Brutus. Jeg har bestemt meg for at de er venner, og da blir det sånn. Men det virker som at de går godt overens da! Flaks at Frida er glad i å kjøre bil også, for ellers hadde jeg ikke hatt hjerte til å dra fra henne i 6-7 timer.

Haha plutselig mens jeg satt her å blogget nå kom det en liten en påtrengende under armen min. . . Ikke snakk om at man skal få sitte i fred på pcen, altså. (Men slapp av tante – hun var snar å gå ned fra sofaen igjen!)

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg