mine sommerfavoritter

Jeg har sittet en times tid på nelly nå og fylt opp ønskelisten min med sommerfavoritter til jeg får lønn – og tenkte derfor å dele noen med dere! Jeg har alltid elsket farger, mønster og blomster, og det ser jeg går mye igjen i kjolene jeg faller for, hehe. . . Men farger er jo bare greit da! Så slipper man å være grå og kjedelig – selv om jeg også er fan av å holde det sort og enkelt. Så merkelig kan jeg altså være.

_______________________________________________________________________________________

annonselinker

Jeg ELSKER disse hårbøylene! Jeg har fått en ting for blomster i håret også, i tillegg til blomstrene jeg gjerne vil ha på plagg også. Men har til nå kun et hårbånd som jeg egentlig aldri får til å feste bra, så nest innkjøp blir en hårbøyle med blomster på! Er jo så fint nå mot sommeren, og gjør mye med antrekket 😀

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. kjole HER // 5. jumpsuit HER

Den første kjolen her står virkelig høyt på listen, SÅ nydelig! Og perfekt nå til sommeren.
1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

I dag og i morgen har jeg fri fra jobb, så dagen skal gå til å forhåndskrive litt innlegg, se frustrerte fruer og slappe av. Jeg våknet i går med den verste mageknipen i verden og ble liggende sidelengs, i fosterstilling i sengen og gråte. I dag våknet jeg på nesten samme viset, bare ikke like ille. Jeg satser på at det ikke er noe langvarig, for på fredag vil jeg være tilbake på jobb i tipptopp form! Jeg er så motivert for tiden, ingenting er bedre enn å være på jobb og ELSKE det!

6 kommentarer

Siste innlegg