me birthdaygirl

God dag! Tja, hvordan annen måte skal jeg starte innlegget på enn å si – JEG HAR BURSDAG I DAG! 😀 I dag blir jeg hele 21 år og merker at jeg virkelig begynner å dra på årene. Neida, jeg er jo enda ung og har hele livet foran meg – men jeg nærmer meg 30 skremmende fort må jeg si.

I går hadde vi kosekveld hos Mathea. Jeg, Tina og Martine kom til Mathea for å lage en fire retters. Kan vel egentlig ikke si at vi var så veldig til hjelp, men vi fungerte godt til å raspe ost og skjære opp frukt! Mathea skal ha all æren for alt hjemmelaget, mens vi andre kan sole oss i æren av å ha skjært opp litt forskjellig. Å sette Tina til å lage mat med ingredienser hun aldri har hørt om (parmesan ble til krakanost og basilikum var gress. . .) hadde nok fungert dårlig.

Kos dere med masse bilder! Jeg får vann i munnen. . .

– Forrett, honningmelon surret i spekeskinke med parmesan –

– Hovedrett, hjemmelaget pasta med ostesaus, bacon, sopp og parmesan –

Wow sier jeg bare. Wow.

– Dessert, sitronkrem med mascarpone og bringebærcoulis –

Desidert noe av det beste jeg noen sinne har smakt!

Etter 4-5 timer dro jeg til Tina og Thomas med en kompis og spilte til klokken var alt for mye. Så her har jeg sovet i natt og sto opp for bare noen timer siden! Jeg var såvidt våken i morges bare for å sjekke alle som hadde gratulert meg med dagen, før hodet traff puta igjen. Det er morsomt å ha bursdag, men sånn egentlig er det morsommere når man faktisk feirer den. I helga skal vi til Mathea, så noe særlig med bursdagsfest blir det ikke i år. Men jeg kan jo alltids late som at det er bursdagsfeiringen min! Haha.

4 kommentarer

Siste innlegg