min nye hobby

Jeg er så stolt! ENDELIG har jeg klart å fange nordlyset på bilde, haha. Ikke at jeg har prøvd så mye på det tidligere, men likevel. Jeg hadde ikke kamerastativ å benytte seg av, så bildene ble så som så – men jeg ble fornøyd! Nå har jeg en ny hobby fremover, klare å få fine nordlysbilder, hehe 😀 Disse bildene tok jeg på fredag, og nordlyset var bare så utrolig nydelig.

På fredag kom mamma og hele gjengen til Harstad og det var såå godt å se småtrollene igjen ♥ Tror ikke det må bli så lenge til jeg tar meg en tur til Lofoten igjen. . . Merker det begynner å bli en stund siden sist. Tanten og onkelen til mamma kom også oppover sørfra! Og når jeg sier “sørfra” mener jeg egentlig alt nedfor Trondheim – siden jeg aldri har klart å sette meg inn i hva som ligger på øst og vest. . . Jeg tenker det er en rettferdig betegnelse siden alt her oppe er “nordfra”, haha.

Kongekrabbe fikk vi også servert! Jeg har aldri smakt det før og synes egentlig det var så som så. Reker er bedre!

Så var det bursdagen til bestemor i, hun blir 70 år på tirsdag og det feiret vi altså i går. Hyggelig å møte så mye familie man som oftest ikke ser så mye ♥ Jeg hadde med meg kamera og hadde tenkt å ta bilder, men det ble ikke så mye av det. . . Jeg spiste meg i alle fall stappe mett på både middag og kake og kunne legge meg lykkelig klokken 23. Jeg mener – se bare på det utvalget av kake under her, og det var bare halvparten! Var heldigvis litt rester i dag også, hehe.

Nå har mamma og gjengen reist hjem, og jeg skal nyte resten av søndagen før det blir kveld og jobb i morgen kl 9. Ha en fin kveld ♥

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg