de lar dem ligge igjen for å dø

Takket være facebook får jeg hver dag vite hva jeg gjorde på samme dag for x antall år siden. Noen ganger til min store fortvilelse og noen ganger til min store glede. I dag fikk jeg opp varsel at for fire år siden ble jeg fadder via WWF til neshorn og tigre. 250kr totalt som går til WWF hver måned. Det er noe jeg donerer med glede, og ikke en eneste gang har jeg tenkt “faen det var kjipt” når pengene har gått ut fra konto. Det er penger jeg likevel hadde brukt til middag på en søndag liksom, det er altså ikke så veldig kjipt å gå glipp av.

Og for ikke å snakke om gleden når jeg mottar nyhetsbrevet fra WWF og de forteller meg at antall tigre i verden har gått opp – ALTSÅ!! ♥ ♥ ♥ Det er de små gledene i hverdagen. Jeg er ikke en person som engasjerer meg så mye og jeg leser meg ikke side opp og ned, men jeg har funnet ut at dette er en ting jeg vil støtte opp under og ikke minst har jeg muligheten til å gjøre det.

Man trenger ikke donere store summer, minstesummen er 125kr og som man sier – alle monner drar. Les gjerne mer på WWF sine hjemmesider HER. Som jeg liker å si: alle kan ikke gjøre alt, men alle kan gjøre noe. Det er ikke så alt for mye som skal til 🙂 Og man trenger ikke støtte WWF heller, alle finner sin egen hjertesak som de ønsker å støtte. Men jeg synes helt ærlig alle burde støtte noe. Også får man skattefradrag da, så helt ærlig; hvorfor skal man IKKE støtte saker? Jeg bare lurer.

HER kan du bli fadder, og jeg håper i alle fall noen av dere tar steget. Du kan bli fadder for rovdyr, elefanter, neshorn, tiger, isbjørn og panda – selv om jeg egentlig tror alle donasjoner går litt til alt, ikke kun til det dyret du velger å bli fadder på.

Bildet under her sier sitt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg