bursdagsfeiring

Reklame | Annonselinker

To innlegg på to dager? Hva er det som skjer, haha.

I slutten av juli feiret jeg bursdagen min, hele 25 år har jeg rukket å bli. Med andre ord nærmere 30 enn 20 og jeg kjenner tendenser til en mild, tidlig midtlivskrise. Hva skal jeg gjøre med livet mitt? Burde jeg kanskje vurdere utdanning nå? Får jeg noen gang kjøpt meg leilighet? Hva jobber jeg med om 10 år? Burde jeg levere mer enn èn lottokupong i uka?

Uansett hva, hvem og hvordan, så har viaplay fått inn alle sesongene av frustrerte fruer. Og det kan holde meg okkupert i ganske lang tid (med tanke på at jeg ser alle sesongene på nytt igjen. For 3 gang. På 2 måneder), til jeg finner ut.

Jakke HER / Sko HER

Dette er bortimot de eneste bildene jeg tok på bursdagen min. Og det irriterer meg litt, for jeg skulle gjerne hatt bilder av meg selv med for eksempel tall-ballongene mine. Altså det er nesten det jeg gleder meg mest til med bursdag, å kunne ha ballonger!! Og planen min er hvert år å ta med meg mest mulig ballonger på byen. Så i år pakket jeg to søppelsekker med ballonger som skulle bli med på byen, men tror dere ikke jeg glemte dem? Mmm yes. WHAT a disappointment.

Sånn sett bort fra det med ballongene, så har jeg verdens beste familie og venner som ga meg kjempefine bursdagsgaver og gjorde dagen min fin <3 Men jeg er usikker på om jeg blir å feire igjen før jeg blir 30. Det er mye styr kun for at jeg elsker litt oppmerksomhet, haha. Jeg får se hva det blir til neste år! Mest sannsynlig er jeg for glad i ballonger til å gi slipp på en feiring.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg