ferien fløy avgårde

Jeg er faktisk i min siste uke med ferie nå, og begynner på jobb igjen i morgen. Tre uker har virkelig flydd avgårde, og jeg har ikke gjort noe som helst som kan minne om ferie. Jeg har malt, ryddet og ellers hatt full timeplan så å si hver eneste dag. Så den turen til Oslo som jeg vurderte å ta får bli om noen måneder, jeg fikk heller ikke dratt til Lofoten som jeg hadde håpet. Men jeg har i det minste fått gjort mye fornuftig som jeg ellers ikke har energi til å ta tak i. Så får jeg ta ferie til neste år heller, haha.

I går var jeg i bursdag hos Lotte, men hjemme igjen allerede klokken 01. Jeg bare merket at jeg ikke var i humør til å være på byen så jeg dro like greit hjem, spiste rullekebab og så på 13 reasons why. Perfekt avslutning på en lørdag – og så utrolig deilig å ikke være dårlig i dag, spesielt med tanke på at jeg skal begynne på jobb igjen i morgen og må opp kl 07. For når jeg først blir fyllesyk henger det gjerne i helt til søndagskvelden og det vet jeg ikke om jeg hadde taklet i dag.

Og se på håret mitt i går da!! Jeg var såå fornøyd! Lillesøsteren til Isabelle flettet meg og jeg er alltid så utrolig sjalu på folk som er flinke med hår. Jeg skulle virkelig ønske at jeg kunne gjøre sånn her på meg selv, da ville jeg gjort det hver eneste dag. Eeeelsker fletter.

Nå skal jeg se enda mer 13 reasons why, spise potetskruer og snart legge meg. Mote meg opp til å måtte adlyde alarmen på mobilen i morgen. Ikke bare er det kjipt at ferien er over, men det er jo så forbanna kaldt på morgenen nå også. Men jeg kan vel ikke klage når vi har hatt tidenes sommer i år – og forsåvidt enda har dager som er varme. Det bare hadde ikke gjort noe om det enda var 25+ grader 🙂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg