uken som gikk #37

Reklame | annonselinker

Denne skulle egentlig postes på mandag, men selvfølgelig har uken gått fra meg siden jeg har jobbet sent og ikke vært hjemme før i 9-tiden hver kveld. Så da ble det plutselig veldig sen oppdattering – og denne uken som gikk kommer i morgen.

I går var jeg på jobb 9 timer på XXL, dro hjem og slappet av i noen timer, for så å dra på jobb på Hjørnet i 5 timer. Jeg har nemlig begynt som bartender igjen! Usikker om jeg har nevnt det tidligere, men jeg begynte i alle fall i juli og synes det er så gøy å være tilbake bak baren. Siden Gründer la ned i 2016 har jeg nesten ikke tenkt på drinker, så jeg var ganske nervøs de første vaktene mine. Heldigvis ligger jo kunnskapen i underbevisstheten så det løsnet fort, og nå stortrives jeg med å være back in business.

UKENS NEDTUR
Jeg har fått betennelse i den ene foten min. Var hos legen på mandag og fikk det bekreftet, etter at jeg begynte å få gradvis vondt på lørdag. I følge legen er jeg bedre om 1-2 uker, men jeg tenker vi går for å halvere tiden og setter frist til torsdag haha. Får bare holde meg så mye i ro som mulig, og satse på at det går over fort.


UKENS GLEDE

Lørdag og søndag forrige uke var jeg hos NMK Hålogaland på bilcrossløp. Dere som har lest bloggen min en stund husker kanskje at jeg har vokst opp på bilcross, så jeg deltar på løp så ofte som jeg kan. Som regel blir det kun når vi har løp i Harstad eller hos Hålogaland, som har bane ca 45 minutter fra Harstad.


UKENS TANKE

De siste ukene har jeg fått for meg at jeg vil ha meg en bobil. Jepp, at jeg er nærmere 30 enn 20 har aldri vært mer tydelig haha. Men det hadde vært så mye enklere å kunne delta på bilcrossløp andre plasser enn bare i nærområdet, for det er jo noe jeg har lyst til å gjøre. Men skal man ha en ordentlig bobil må man minst legge i 200 000. Og det har jeg ikke så veldig lyst til, siden jeg en dag håper å kunne kjøpe meg hus eller leilighet. Så vi får se, kanskje jeg er heldig og kaprer førstepremien i Lotto på lørdag? Tro meg, da hadde det blitt bobil!


UKENS TV-SERIE

Jeg har fått hang up på den nye sesongen til Kardashians på TV2 Sumo, i tillegg til Wahlgrens verden som du kan se på DPlay. Bare drit-tv med andre ord 🙂


UKENS BILDE

Spiste middag med noen venninner forrige mandag, noe som var kjempekoselig!


UKENS LÅT

Don’t call me angel – Miley Cyrus, Ariana Grande & Lana Del Rey.


UKENS PODCAST

Må på behandling – jeg har hørt meg gjennom ca alle episodene og ler like mye hver episode.


UKENS WANTS

Ønskelisten min har altså vokst enda mer siden sist, og jeg ble såå forelska i disse veskene!! Jeg har kun en liten veske og trenger en til, så nå er bare spørsmålet hvilken farge jeg skal velge… Tror jeg blir å gå for den mørke, men samtidig var jo den gule såå fin.

Jakke HER / Veske HER / Topp HER
Genser HER / Veske HER / Kjole HER

7 kommentarer

Siste innlegg